Doelstellingen

Wie zijn wij?

Stichting Collectieve Verzekeringen OCW (SCVOCW) is een stichting die contracten voor goede collectieve verzekeringen sluit. Alle collega's en gepensioneerden van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en de buitendiensten kunnen van deze collectieve verzekeringen gebruikmaken. De gezinsleden van de medewerkers en gepensioneerden kunnen meeverzekerd worden.


Waar staan wij voor?

Wij staan voor een goede verzekering met een lage prijs. Dat kan met een collectieve verzekering. Hoe groter het aantal deelnemers des te interessanter wij zijn voor verzekeraars. Een ander voordeel van een collectieve verzekering is de mogelijkheid van maatwerk. Omdat wij onze doelgroep kennen, kunnen we onderhandelen voor verzekeringen die zo goed mogelijk aansluiten op de wensen van de deelnemers.

lex-de-lange
Het bestuur staat voor uitgebreide dekkingen tegen een bescheiden prijs.
Lex de Lange, Voorzitter SCVOCW
Aon Empower Results

Samenwerking met Aon

SCVOCW wordt hierin bijgestaan door Aon Verzekeringen. Aon Verzekeringen (onderdeel van Aon Nederland CV) is de makelaar op de verzekeringscontracten. Aon staat onder toezicht van de AFM en geregistreerd in het Wft register onder nummer 12009529. Daarbij is Aon aangesloten bij Adfiz.

Naar Aon Verzekeringen